3D rondleiding

U kunt het schip bekijken in een 3D-virtuele rondleiding
klik hier voor een virtuele rondleiding

De indeling van Partyschip De Ameland

Het Grand Café

Het Grand Café met een grote vaste bar heeft een rustieke, gezellige uitstraling en beschikt over een zeldzame binnenhoogte van 5 meter! Hierdoor is het zelfs mogelijk om complete auto’s binnen te plaatsen. Door de unieke binnenhoogte is het schip als één van de weinigen op de Nederlandse wateren inzetbaar voor lasershows, beamerpresentaties, beurzen of festiviteiten met een showband op een groot podium. Voor productpresentaties is het zelfs mogelijk om bijvoorbeeld een auto te plaatsen in deze ruimte.

Panorama Salon

De Panorama Salon bevindt zicht aan de achterkant van het schip en is gezellig ingedeeld met zitjes. In deze ruimte heeft u tijdens de vaart een perfect panorama-uitzicht. In deze salon is ook een ruime bar aanwezig.

Videdek

Het Videdek beschikt over een bordes welke uitzicht biedt over het Grand Cafe en aansluit op de Panorama Salon. Deze ruimte is uitermate geschikt als lounge of ontvangstruimte.

Zonnedek

Het grote zonnedek kan gebruikt worden om in de buitenlucht van de rondvaart te genieten. Ook is het zonnedek gedeeltelijk overkapt, wat extra ruimte creëert voor een gezelschap van circa 150 gasten.

Speciale voorzieningen

Het schip beschikt over een uitstekende audiovisuele voorziening en aparte invaliden toiletten. Aan de achterkant van het schip bevinden zich grote uitklapbare deuren waardoor het logistiek gezien geen probleem is om bijvoorbeeld voertuigen en grote decorwanden in het schip te plaatsen. ‘De Ameland’ kent een binnenhoogte van bijna 5 meter. Ook is het schip voorzien van een schotelantenne voor TV ontvangst.

Daarnaast beschikt het schip als een van de weinige partyschepen in Nederland over een Wifi verbinding. U kunt over het gehele schip, op ieder dek en zelfs tijdens het varen, gebruik maken van het gemak van draadloos internet.

Keuken

Door de uitstekende geoutilleerde keuken is in principe alles mogelijk. Van grote buffetten, thema-avonden tot intieme diners en walking diners. De gehele culinaire invulling wordt naar uw wensen ingevuld. Uiteraard houden wij rekening met speciale dieetwensen en zijn vegatarische gasten ook welkom!

Maten

Lengte: 50,20 meter
Breedte: 9,42 meter
Hoogte: 8,60 meter
Diepgang: 1,30 meter

Aandrijving

2x Detroit Diesel (2x 375 pk)
Kopschroef electro (1x 275 pk)

Stroomvoorzieningen

MWM Generator 240 KvA
John Deere Generator 175 KvA
Hatz Generator 60 KvA
380 V 32 A – 220 V / 24 V / 12 V

Capaciteit

- Passagiers 800 gasten
- Staande recepties en feesten 750 gasten
- Buffetten 500 gasten
- Diner 245 gasten
- Presentatie/theater 380 gasten